Revista de premsa: 3-9 juny

Què diuen la resta de mitjans sobre la màgia a Barcelona aquesta setmana?

El Mago Pop torna al setembre amb ‘Nada es imposible’

Vídeo promocional de Nada es imposible, espectacle creat pel Mago Pop.
Ticketmaster España (YouTube)

Tota l’escena màgica parla d’Antonio Díaz, el Mago Pop, el mag que va sorprendre Stephen Hawking i que s’ha comprat el Teatre Victòria. Precisament, des d’aquesta sala tornarà a Barcelona amb el seu espetacle Nada es imposible, estrenat el 2017 a Madrid.

Les primeres entrades s’han anunciat per al 18 de setembre… si vols comprar, Bibidibarna t’informa!

‘Entre Caixes’ s’omple de mags

Entre caixes és el programa d’iCat que, cada dilluns de 22:00 a 23:00, condueixen Carme Canet i Pep Vila. L’espai es dedica a presentar les arts escèniques des de dins: teatre, dansa, circ, musicals… i, aquesta setmana, màgia.

Els convidats a l’Entre caixes del 10 de juny de 2019: Magno el Mentalista, Gerard Borrell, el mag Edgar i Xavi García.
CCMA

Dilluns dia 10 de juny, Magno el Mentalista, Gerard Borrell, el mag Edgar i Xavi García estan convidats a un Entre caixes màgic. Ells actuen cada setmana al Teatre de l’Eixample, l’Aquitània, el Cincómonos i el Teatreneu; Canet i Vila tenen una hora per descobrir els seus trucs. De moment, el vídeo promocional aposta per la comèdia.

El podcast del programa està disponible al web de la CCMA.

OffMagia ens escriu l’agenda per aquest estiu

Bibidibarna t’ofereix un calendari setmanal d’espectacles de màgia a Barcelona.

Pàgina principal d’OffMagia.
OffMagia

No obstant això, no és l’únic mitjà que pots consultar. OffMagia és un lloc web recurrent per fer-te una idea de les properes activitats “màgiques”, ja sigui a la ciutat de Barcelona o a altres enclaus protagonistes d’esdeveniments relacionats amb el món de l’il·lusionisme, el mentalisme, l’hipnosi… En definitiva, una ferramenta útil per començar a organitzar el teu propi calendari màgic aquest estiu! Vols veure què han publicat aquesta setmana?

Màgia i comèdia es barregen des del segle XVIII

Acabem la setmana amb una peça intemporal. El País ens recorda que la societat sempre ha necessitat una mica de truc. Per això, recollia a principis d’aquest 2019 alguns textos en què han quedat gravades antigues pràctiques i personatges dels espectacles i les obres de màgia i comèdia.

Algunos de los personajes típicos de la comedia de magia.
Antics personatges típics de la comèdia de màgia.
El País

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s