Juan Tamariz estrena ‘Magia Potagia… y más!’

El dijous 6 de juny l’il·lusionista espanyol especialitzat en cartomàgia de proximitat, Juan Tamariz, estrena el seu nou espectacle anomenat Magia Potagia…y más! al Teatre Tívoli de Barcelona. Aquesta nova producció consisteix en una renovació dels espectacles que ha estat fent fins ara. Ens sorprendrà amb noves endivinacions, prediccions i transformacions totalment impossibles. Les protagonistes que faran que la màgia comenci a emergir seran les cartes, tot i això, s’utilitzaran de manera molt més original que l’habitual. També explicarà històries màgiques i embolcallarà el seu espectacle d’un espiritisme misteriós i en un terreny oníric, on els somnis es podran fer realitat.

L’espectacle durarà poc més d’una setmana i la seva última representació serà el diumenge 16 de juny. Compreu les entrades amb antel·lació i no quedar-vos-en sense!

Si voleu saber més d’aquest enigmàtic mag, accediu a l’entrevista que li va fer el diari el País.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s