Gerard Borrell: “No podria fer un espectacle sense comèdia”

Entrevista a Gerard Borrell

Gerard Borrell, mag creador de l’espectacle Magia Comedy va començar d’una manera molt precoç al món dels trucs i les varetes. Als 17 anys ja va construir la seva pròpia companyia i des de llavors el seu objectiu és fer riure al públic.

El seu estil es classifica en un tipus de màgia de saló, “transgressora, quotidiana i on la improvització té un gran paper”. I sempre atorgant més importància a la comèdia que a la màgia. Borrell assegura que en un món tan “competitiu” com és la màgia, ell no troba una altra opció que ser fidel a si mateix i oferir al públic la seva veritat. D’altra banda, afirma no poder-se queixar de l’estat en què es troba la màgia a la ciutat de Barcelona. Tot i així, ha confessat el seu anhel d’arribar al nivell de Madrid.

A més, ens ha revindicat el seu desig que la gent vagi més al teatre. Perquè realment pensa que aquesta feina ajuda a les persones i així ho han demostrat alguns missatges d’agraïment que ha rebut per part del seu públic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s