Asi Wind deixa un públic de mags bocabadat

Asi Wind, un dels mags més famosos de Nova York, va actuar el 21 de maig al “Dimarts Màgic” del Joan Brossa Espai Escènic.

Crònica de l’espectacle de màgia d’Asi Wind al Joan Brossa Espai Escènic

El presentador de l’espectacle el va descriure com “un dels influencers més grans de la màgia”, descripció amb la qual estan d’acord gairebé tots els mags de l’escenari català. Molts accepten haver creat alguns dels seus trucs i espectacles a partir del que han vist que fa Asi Wind.

El show va durar aproximadament 60 minuts i va ser molt dinàmic, sorprenent i amb molta interacció amb el públic. Tot i les dificultats que Asi Wind tenia amb el castellà, ja que actualment viu a Nova York, va poder ensortir-se’n molt bé (algunes vegades amb l’ajuda d’un traductor) i deixar un públic bocabadat amb els seus trucs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s