Mr. Buka: la màgia que fa volar

Diumenge, 19 de maig a les 17:30 va tenir lloc l’espectacle de màgia infantil Mr. Buka presenta… Voilà! al Teatre SAT!.

El fil conductor de la funció era la història d’una nena muda que tenia una vida molt aburrida al seu petit poble. La sort de la Madeleine va canviar quan un dia el Circ de l’Aire va arribar a la població. De seguida, la nena va quedar enamorada de la trapezista. La Madeleine somiava amb volar. Al circ va conèixer al mag Mr. Buka i entre ells va sorgir una bona amistat. Al final, el somni de la nena es fa realitat. A més, la Madeleine recupera la seva veu per poder expressar la seva felicitat a través d’una cançó.

Pel que fa als trucs de màgia, l’espectacle es divideix en tres parts. Una primera part on Mr. Buka fa aparèixer i desaparèixer coloms blancs, seguint amb la temàtica de l’aire i el vol. En aquesta part on els animals són els protagonistes també es podria afegir un altre truc: el conill a la chistera. En segon lloc, el mag realitza un número d’ombres xinesques en el qual dóna forma a diferents animals, persones… només amb les seves mans. I finalment, l’últim truc, amb l’ajuda de la seva amiga Madeleine, consisteix en passar unes fulles d’acer pels forats de la caixa on es troba l’ajudant i que en treure-les, ella apareixi perfectament sencera.

Amb tot, Mr. Buka presenta… Voilà! és una funció que incentiva als infants a no deixar mai de somriure, ha somiar i seguir sempre els seus somnis i a no deixar que ningú els pari. A més, no només deixa sense paraules als nens i nenes, sinó que també els adults passen uns 50 minuts molt agradables i entretinguts.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s