Adolfo Masyebra s’acomiada de ‘#Mentalimpro’

Adolfo Masyebra presenta la darrera funció de #Mentalimpro el dia 16 de maig, a les 21:00. El públic acut per darrer cop a la Sala Barts, per veure aquest show de màgia absolutament improvisat. El “mentalista del segle XXI” conclou així la sèrie de set espectacles, dels quan va oferir una primera temporada a Madrid.

Vídeo promocional.
Youtube d’Aldolfo MASYEBRA

Es tracta d’un muntatge innovador d’hipnosi i mentalisme: “Un show TOTALMENT dirigit pel públic”. El mag Adolfo, amb més de 15 anys d’experiència, improvisa trucs que l’espectador ni tan sols sabia que volia veure abans d’entrar al teatre. Les crítiques a l’experiència han estat (com és habitual, amb excepcions) positives.

Compte amb el que penses, mai saps qui podria estar escoltant!

Adolfo Masyebra
Imatge durant una funció: Adolfo Masyebra endivina el pensament d’un espectador.
Teatre Barcelona

L’aposta era arriscada, però l’edició a Madrid va donar pas a una reestrena a Barcelona. Adolfo Masyebra s’ha reinventat -de nou- en el món de l’il·lusionisme, i #Mentalimpro ha resultat una proposta molt ben rebuda. L’última de les set sessions espera recollir el mateix èxit, i deixa oberta la porta a una tercera temporada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s