Davig el Magow estrenarà un programa amb Mediaset aquest setembre

Entrevista a David el Magow

El jove mag de Cornellà ens ha anunciat en exclusiva que aquest juny començarà el rodatge per a un programa de televisió d’uns dels canals de Mediaset i que s’estrenarà aquest setembre. No ha volgut revel·lar cap més detall ja que la cadena li ha demanat discreció.

Amb només 19 danys d’edat acumula bastanta experiència en els espectacles de màgia, tant en teatres, esdeveniments, com en televisió. L’any 2015 va guanyar el primer premi del Festival Magic de Manresa, el 2016 el primer premi Criterium Magic de Creixell i durant el 2018 va formar part dels concursants de la segona temporada de “Pura Magia” a TVE.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s