Revista de premsa: 6-12 maig

Què diuen la resta de mitjans sobre la màgia a Barcelona aquesta setmana?

La SGAE reivindica els drets d’autor

El públic pagarà només el 10% del preu de l’entradaentre el 14 i el 26 de maig, amb motiu del Dia del Teatre SGAE, que té com a objectiu promoure l’autoria contemporània autòctona. Entre les obres programades en els deu espais que hi participen, també espectacles de màgia. Els espectadors pagaran entre 0,95€ i 1,50 euros per cada entrada, el 10% del preu total, que és la quantitat destinada a drets d’autor.

Podeu comprovar el llistat d’obres, autors i teatres que formen part d’aquesta iniciativa en aquest enllaç.

Resultat d'imatges de mr buka presenta.. voilà
‘Mr. Buka presenta… Voilà!’ al Sant Andreu Teatre rebaixarà el seu preu a 0’95€ l’entrada.
SAT – Sant Andreu Teatre

El Teatre Apolo tanca les portes

Molt mitjans destacaven aquesta setmana el tancament del Teatre Apolo, ofegat pels seus deutes. Es tracta d’una de les sales més grans de Barcelona, amb més de 100 anys d’història. Finalitzades les funcions de l’infantil Peter Pan, l’únic muntatge programat, l’emblemàtic teatre del Paral·lel conclou la temporada.

Tot apunta que el motiu del tancament són els deutes acumulats. Malgrat tot, el tancament del teatre podria no ser definitiu. S’ha plantejat que Ethika Global, empresa d’inversió que gestiona el teatre, té la intenció de vendre’l. Si aconseguissin comprador, l’Apolo podria reobrir les seves portes la temporada vinent.

Naïm Thomas, del musical ‘Rouge’ és només un dels extreballadors del Teatre que han imposat demandes per impagament contra Ethika Global.
Instagram d’@teatreapolo

Es busca Professor Snape

Si ets licenciat en Química i saps anglès, la web de professors internacional Tutor House ha publicat l’oferta de treball perfecta. Això si, a més, ets o estàs disposat a convertir-te en un gran fan de la saga de Harry Potter. Segons publica Cribeo (La Vanguardia), dos pares londinencs busquen “Professor de Pocions” per al seu fill d’onze anys, amb problemes per aprovar les assignatures de ciència.

Resultat d'imatges de professor snape
Severus Snape (Alan Rickman) és el professor de Pocions més sonat dels llibres de J. K. Rowling.
harrypotter.fandom.com

Mediona celebra un cap de setmana màgic

Els continguts d’El País s’allunyen una mica de la capital de província:

Mediona, (Alt Penedès, Barcelona; poc més de 2.000 habitants), celebra el cap de setmana del 11 i 12 de maig un festival internacional de màgia, dirigit per l’il·lusionista Selvin. Aquesta cita anual va començar en forma de sopars a la casa de Josep Roma, de la Sociedad Española de Ilusionismo, a la mateixa localitat. Enguany, Yunke i els seus trucs a gran escla; la italiana Magia Gilly, il·lusionista amb síndrome de Down que recorre el circuit internacional; la alemanya Alana o Maria Altés.

El ilusionista Selvin, director del festival de Mediona.
L’il·lusionista Selvin.
El País

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s