Teatreneu ens ofereix ‘Detalls’, de Sergi Armentano

Detalls és un espectacle de “màgia d’aprop” a càrrec de Sergi Armentano, cada dijous al Teatreneu. Hi acut un públic reduït, majoritàriament adult. En una sala al costat de la cafeteria, sota l’escenari, se celebra aquesta funció a petita escala, amb els espectadors al voltant d’una sola taula. En aquella taula, una baralla, amb la qual Armentano dóna vida a la propera hora.

Sergi Armentano realitzant un dels seus trucs en l’espectacle “Detalls” del dijous 9 de maig al Teatreneu de Gràcia

La “màgia d’aprop” és aquella que es viu a tan sols uns centímetres dels ulls del públic. A més, Detalls juga amb la interecció, la participació del grup i el discurs còmic. “Una màgia tan potent i propera que sens dubte us sorprendrà i us convidarà a viure una experiència única”.

Els trucs d’Armentano sorprenen per la seva fluïdesa. Sense dubte aparent, el jove mag de Molins de Rei encadena incontables jocs de mans durant cada minut de la funció. (No són exactament “jocs de mans”, com molt bé ens explicarà després). A Detalls, el temps passa lleuger, però cada instant està carregat de l’emoció d’una nova sorpresa, de màgia.

Propers horaris per a aquest espectacle.
Teatreneu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s