David Baró estrena ‘Nostàlgia’ a la Sala Ars

Nostàlgia és la nova producció teatral del mentalista David Baró, primer Premi Nacional de Mentalisme 2014 i conegut per les seves aparicions al “Versió” de RAC1 i a TV3. L’espectacle s’estrena el 9 de maig de 2019 a la Sala Ars, on es mantindrà cada dijous a les 22:00 fins el 30 de maig.

Resultat d'imatges de david baró nostalgia
Cartell de l’espectacle.
Teatre Barcelona

Tres generacions, dels àvis als pares, fills i néts, queden retractades en la proposta escènica de l’hipnòtic (literalment) David Baró. Els nens de la postguerra, els babybomers, els EGB, els mil·lenials i els Z. A través de les seves habilitats psicològiques, Baró ens proposa un repàs d’allò més nostàlgic, farcit de
telepatia, control mental, hipnosi i prediccions impossibles.

Però Nostàlgia no és només això, també promet “emoció, humor, sentiments i misteri: un espectacle per recordar”. El mentalista de Sabadell es manté en el seu estil, seriós, però entretingut; distret, però creïble.

David Baró ha endevinat “La Grossa de Cap d’Any”, s’ha escapat dels taurons de l’Aquàrium de Barcelona i ha conduït, amb els ulls tapats, una moto de competició pel circuit d’Alcarràs.

La Sala Ars, a Carrer de les Jonqueres, 15.
Sala Ars

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s