Descobreix Mágicus

Ja pots seguir-nos al nostre canal de Youtube!
Bibidibarna

Bibidibarna presenta… Mágicus! Una botiga de màgia, bromes i festes que es troba al Carrer Diputació, 274.

Carles Ferrándiz és el propietari d’aquest establiment, no massa gran, però molt, molt ple d’objectes de tota mena. Baralles de cartes, varetes, ampolles de vidre fals, ninots amb habilitats especials… Qualsevol truc és possible si remenem una mica les vitrines de la botiga.

Però Ferrándiz es troba al seu taller, investigant per fer possible un nou encàrrec, de manera que qui ens rep és Moustache, mag de professió i encarregat de Magicus.

Aquest negoci té més de 70 anys d’història. No el va iniciar Ferrándiz, sinó el seu pare, el formidable mag Chang Fú (Josep Maria) a la dècada de 1950. L’Hotel Alicante, a Ronda Universitat, va ser la primera seu de Chang Fú, abans d’obrir la primera botiga Magicus al número 30 de la Rambla. Aviat va necessitar ajuda, i així conegué Teresa Gutsens (Princesa Llum de Lluna) amb qui des d’aleshores s’escrigué la història d’aquest enclavament clau de l’il·lusionisme barceloní.

Entrada a Mágicus.
Instagram de Bibidibarna

A Barcelona, contràriament al que pugui semblar, les botigues d’articles de màgia poden comptar-se amb els dits d’una mà. Màgicus n’és una d’elles, i a més és de tradició familiar i amb una plantilla reduïda. Hi arriben curiosos, però també mags professionals. Per a cadascun d’ells, un objecte petit o gran, amb una enginyeria més o menys elaborada -però, sempre, màgic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s