Els teatres de màgia més importants de Barcelona

Des de fa més o menys dos segles, Barcelona ha estat una capital amb una gran activitat relacionada amb la Màgia. Al llarg de l’últim segle, ha acollit grans congressos nacionals anuals de màgia i als mags de més renom del món, com ara Voronin, Charlie Mag, Hun Lee o Jorge Blass. A continuació us parlarem dels teatres on s’hi fan espectacles de màgia més importants de Barcelona.

Teatre Victòria

Situat a l’avinguda del Paral·lel, acull numerosos musicals de companyies de renom com Dagoll Dagom però també espectacles de màgia bastant importants. Un exemple és el show protagonitzat per el Mago Pop i que és farà els pròxims mesos de setembre i octubre de l’any 2019. També hi va tenir lloc el primer festival internacional de màgia de la ciutat: el Mag Fest Barcelona.

El Rei de la Màgia

Fundat per el gran Partagás el 1881, és un dels grans establiments més antics de tot el món dedicat en exclusiva a la venta de articles d’il·lusionisme i de màgia. Es troba al carrer Princesa, al born, i l’any 2011 s’hi va inaugurar un teatre amb un aforament de més de 150 persones. Per aquest teatre han passat les més grans figures del panorama internacional.

Entrada de la botiga el Rei de la Màgia
https://coop57.coop/ca/entidad/el-rei-de-la-màgia

Teatreneu

Ubicat al ben mig de la Vila de Gràcia, és una de les sales multidisciplinars més importants de Barcelona. Té més de 1.300 funcions a l’any i acull teatre, monòlegs, obres familiars i espectacles de màgia. Un dels seus espectacles més destacats és Màgia Kids, un show pensat per a tots els públics.

Sala gran del Teatreneu
http://teatreneu.com/web/sales=eei

Teatre Eixample

Es troba al barri de l’Eixample i porta des de l’any 1995 oferint una extensa programació per a tots els públics i amb una inclinació pel teatre familiar. Alguns dels espectacles que ofereix és el Mag Marin i Màgia Family.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s